Til fremme av idrett på et moderat sportslig nivå

Lilleborg Idrettsklubb

Endelig skikk på Frogner: Champagnemila med topp tider!

26 løpere fullførte årets siste skøyteløp på Frogner Stadion i dag. Ingen rekord, men forsesongen tatt i betraktning, svært bra og ikke minst et gledelig gjensyn med flere løpere som vi ikke har sett på en stund. Omsider stilte Frogner Stadion dessuten med gode isforhold, sol, vindstille og kjegler/tau og sikringsputer i orden. Gratulerer og Godt Nytt År!Champagnemila - Resultater

 

Medistermarathon under tak!

Med uforutsigbare forhold på Frogner Stadion, valgte ledelsen denne gang å legge Medistern’ på trygg is godt hjulpet av Båstad IL Skøyter. Nye Trøgstad Sparebank IS-Arena var tingen i øsende regnvær på østlandet. Hele 25 løpere fant veien, og her er:
Medistermarathon Resultater

 

Forsiktig oppstart på Frogner Stadion

 

Med delvis sikring på plass og på tross av litt nølende organisering, gikk hele to løpere Mandagsmila den 12. desember. Det markerer dermed sesongstart på Frogner.

 

Vi satser dermed på offisiell oppstart for Silkemila Oslo Vest, lørdag den 17.12. Start denne «sesongen» er kl. 12:30 grunnet at de aktive har fått sin treningstid forskjøvet en time.

 

Ingen Silkemil på Julaften, men fortvil ikke; Asker Skøyteklubb arrangerer Nissemila på formiddagen. Sjekk klubbens hjemmeside for info.

 

Medistermarathon, derimot, ser ut til å kunne gå sin stødige gang 2. juledag. Info kommer snart!

 

Tirsdagstiern’ Vest er i gang!

 

Nok en gang reddes skøytesesongen i Oslo-regionen av Asker Kommune som 22. november åpnet Risenga for ordinær trening. Et drøyt ti-talls løpere har allerede rukket å teste mil-formen og vi fortsetter med ufortrøden styrke frem mot nyttår. Se resultatene her: Tirsdagstiern

 

Historiens siste Vikenmesterskap?

Geithus IL-Skøyter med President Arne Borgersen i spissen la seg i selen og sørget for at rammene omkring årets Vikenmesterskap, All-Round ble de aller beste. Glimrende is-forhold, påskesol og pølser og vafler bidro til at 20 løpere med et smil om munnen fullførte sin store fir-kamp med tildels glimrende resultater. Litt vind på søndag satt nok sitt preg på noen av mil-løpene. Det ble uansett en rekke spennende oppgjør og til og med et par perser.

Her er de komplette resultatene:
Vikenmesterskapet 2022

 

 

Mandagsmila—Start 21:00

Mandagsmila går som vanlig fra og med 3. januar på Frogner Stadion.

 

Tirsdagstiern’—Start 19:30

Tirsdagstiern’ går som vanlig fra og med 4. januar på

Risenga, Asker.

 

Silkemila—start 12:00

Silkemila går som vanlig fra og med 15. januar på Frogner Stadion. 

 

Langløp 2021/22

Langløps-appen vil bli oppdatert for denne sesongen også.  Følg med for mer informasjon.  Du registrerer selv dine løp, deltagelse og evt. slutt-tid i en app som er tilgjengelig her:
https://rsapp.knack.com/nsf-llu#llu-login/

 

 

Scan QR-koden for å vise appen på mobilen din:

 

 

*****

 

Følg elitelaget til LIK-Curling!

LIK stiller lag både i 2. og 3. divisjon denne sesongen.  Dessverre er alle kamper etter 02.11 utsatt og det er uvisst om sesongen kan ferdigspilles.

 

Følg LIK sine kamper her:
http://www.oack.no/serie/oppsett.php

http://www.oack.no/serie/tabell.php

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Et solid startfelt på plass til sesongens første Silkemil.  22 løpere fristet muligheten.  Her er det plass til flere!

Omsider gode og trygge forhold på Frogner for milslukerne på Champagnemila.

Godt Nytt År!

Kan være et bilde av 14 personer og folk som stårKan være et bilde av 6 personer

Årets Medister-felt under regnsikre forhold på Båstad